Heerlijke buurtlunch in SchootenPlaza
Heerlijke buurtlunch in SchootenPlaza (Foto: Pexels.com)

Buurtlunch in SchootenPlaza

DEN HELDER - Winkelcentrum SchootenPlaza organiseert in samenwerking met buurthuis De Boerderij op donderdag 10 oktober een gezellige Buurtlunch. Deze lunch vindt plaats van 12.00 tot ongeveer 13.00 uur.

Gezamenlijk genieten van een lekkere lunch is een uitgelezen kans om de verbondenheid weer deels te herstellen en elkaar beter te leren kennen. Vandaar dit evenement in het winkelcentrum. Zo wordt een bijdrage geleverd aan een samenleving waar mensen elkaar ontmoeten en wat meer tijd en aandacht voor elkaar kunnen hebben. Mensen kunnen zich voor de lunch opgeven bij Kitty's Heksenketel aan Vrede en vrijheid 13, tel. 0223-693023. Of natuurlijk via e-mail : info@kittysheksenketel.nl. Geef hierbij naam en telefoonnummer op.

Deze Buurtlunch komt mede tot stand dankzij de inzet van een aantal schoolkinderen van de Dijk en diverse vrijwilligers. De winkeliers in winkelcentrum SchootenPlaza verzorgen de broodjes en de drankjes, terwijl de vrijwilligers en schoolkinderen alles uitserveren en klaarzetten.