Een bed van ongekende kwaliteit, met uitzonderlijk comfort en te koop voor een aantrekkelijke prijs
Een bed van ongekende kwaliteit, met uitzonderlijk comfort en te koop voor een aantrekkelijke prijs (Foto: aangeleverd)

Oktober: feestelijke woonmaand

DEN HELDER - Oktober is feestmaand bij de Schakel. Omdat het iedere dag een feestje is om in de vernieuwde showroom klanten te mogen adviseren en de mooie nieuwe collecties te presenteren, wordt er met name in oktober woonmaand extra aandacht geschonken aan onze klanten. Zo zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen en wordt een eventuele aankoop ook gewaardeerd met een mooi cadeau. Op de website wordt alle informatie vermeld.

Schakel Wonen & Slapen boordevol nieuwe woon- en slaapcollecties

Tijdens de Oktober woonmaand worden er veel nieuwe woon- en slaapcollecties gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld het nieuwe Zweedse boxspringprogramma HennesHuset, echt Scandinavisch slapen!

Heerlijk slapen

'HennesHuset bedden zijn ontworpen en met de hand gemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Smaland, Zweden. Het resultaat is een bed van ongekende kwaliteit, met uitzonderlijk comfort en te koop voor een aantrekkelijke prijs.

Bijzonder

Wat maakt deze bedden zo bijzonder? Dit bed vormt zich optimaal naar de contouren van het lichaam. Een bed dat ondersteunt waar nodig. Daarnaast ventileert het HennesHuset bed uitstekend, voor een aangenaam slaapcomfort. Kortom; het typische Scandinavische ligcomfort, gemaakt van enkel Zweedse materialen.

HennesHuset bed voor een optimaal slaapcomfort en ondersteuning

Scandinavisch slapen

Wat is nou het typisch Scandinavische slapen? Het matras is zo zacht, dat het je als het ware omarmt. Je ligt niet op een bed maar in het bed! Een heel uniek en bijzonder ligkarakter. Daarnaast werkt dit matras drukverlagend. Het lichaam kan zo optimaal herstellen'.

Website

Op de website vindt u alle informatie over de acties, nieuwe collecties en cadeaus: www.deschakelwonen.nl. De Schakel wonen en Slapen is gevestigd op het Ravelijncenter in Den Helder.