Dansen zorgt voor verbinding
Dansen zorgt voor verbinding (Foto: aangeleverd)

Kom dansen bij Partycentrum Corma

DEN HELDER - Wat is dansen eigenlijk? Dansen is een algemene taal, waarbij twee of meer mensen verbinding maken met elkaar, communiceren en door het bewegen van hun lichaam verlangens weten om te zetten op ritme van de muziek. Vijf redenen om te starten met dansen.

In eerste plaats voor creativiteit en ontwikkeling van je lichaam. Als je je lichaam laat meevoeren met de muziek laten we onze geest vrij werken. We hebben geen taal nodig, je moet het voelen en jezelf uiten door middel van je lichaam.

Verbinding

Dansen zorgt voor verbinding en emoties. Dansen verenigt een ieder van alle leeftijden en brengt een ieder persoonlijk bij elkaar. Daarnaast verbetert dansen de gemoedstoestand en zelfrespect. Ook blijkt uit onderzoek dat de hersenen langzamer verouderen. Een wetenschapper kwam tot de conclusie dat het centrale zenuwstelsel in de hersenen wordt gestimuleerd. Het weet je lichaam en geest op langer termijn te beschermen.

Voeten spreken

Dus laat je voeten hun ding doen zodat de muziek en dans het hart sneller laten kloppen. Dit is wat dansen in het algemeen kan doen. Je geniet van de muziek, het geeft een gevoel van bevrijding.

Wilt U nog op dansles?

Wij hebben nog plaats voor beginnende paren/echtparen. Lestijden zijn op vrijdag van 21.00 tot 22.00 uur. Voor informatie kunt u bellen naar 0223 630303 of 0651987804.