Profiteer nu van diverse acties
Profiteer nu van diverse acties (Foto: aangeleverd)

Als het goed zit... zit het goed

DEN HELDER - Comfort en Welzijn Kossen is al jaren leverancier van de sta-op stoelen van onder andere het bekende Nederlandse merk Fitform. Naast dealer van stoelen uit de Zorg- en Gemakcollectie van Fitform, is Comfort en Welzijn Kossen tevens dealer van de chique Wellness collectie van Fitform. Dit houdt dus in dat zij nu als enige fysieke winkel in de Kop van Noord Holland de erkenning heeft om totaal leverancier van het merk Fitform te zijn.

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-op stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. Ieder mens is uniek. Op gebied van ideeën, wensen en ervaringen. Maar ook op gebied van lichaamsmaten. Daarom kopen we allemaal onze kleding en schoenen op maat. Hoe vreemd is het dan eigenlijk, dat we wel allemaal in dezelfde maat zitmeubelen zitten? Fitform fauteuils zijn stoelen op maat die voldoen aan alle eisen voor gezond zitten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en hebben een 10 jaar Garantie Waarborg.

Acties

Comfort en Welzijn Kossen heeft in de maand oktober verschillende acties. Zo ontvangt u bij de aanschaf van een Fitform Fauteuil uit de Wellness collectie een luxe optie/accessoire ter waarde van 499,- gratis. Wanneer u twee Fitform fauteuils uit de Wellness collectie aanschaft dan ontvangt u de tweede Fitform fauteuil voor de helft van de prijs.

Wensen

Afhankelijk van uw specifieke wensen kunt u bij Comfort en Welzijn kiezen uit verschillende fauteuilmodellen van de Wellness collectie, de Zorg collectie of een sta op stoel uit de Gemak collectie. De medewerkers van Comfort en Welzijn Kossen kunnen in de winkel of bij mensen thuis uitgebreid informatie geven over welke mogelijkheden er zijn en ze kunnen voor de klant de perfecte relaxfauteuil aanmeten.

Adres

Adres is Marsdiepstraat 399 in Den Helder. Meer weten: bel 0223 616212 of mail info@comfortenwelzijn.nl.