Vervolg voorpagina 'Helders Meezing Festival boordevol helden'

Snollebollekes

Ook de bekende feest-act Snollebollekes is van de partij op het Helderse Meezing Festival. ''Rob Kemps (Snollebollekes) is ook zo'n artiest die moeiteloos het Ziggo Dome uitverkoopt'', legt Sai A Tjin uit.

Lach

John de Bever nam na zijn zeer succesvolle carrière als prof- en zaalvoetballer diverse Nederlandstalige nummers op en niet zonder succes . Met 'Jij haalt de lach niet van mijn Gezicht' scoorde hij een monsterhit.

Lokale helden

Lokale helden sieren ook het podium. ''Vester Weert is een van de Helderse Toppers. Vester bracht in 2016 zijn eerste Nederlandstalige single uit, 'Het is goed zo'. Weert is nu een begrip in het Nederlandstalige genre en scoorde recent een hit met 'Voor altijd in mijn hart'. Tijdens de Visbuurtweek zetten hij en Snollebollekes de tent op z'n kop.'' Helders talent Lars Groenink timmert al jaren aan de weg en is het gezicht van de Andre Hazes naspeelband maar heeft ook succes met eigen werk. Adriaan Bais mocht zijn kwaliteiten al eens laten horen op Zomerdromen in het Timorpark. Adriaan zingt prachtige nummer waaronder een schitterende ode aan onze stad 'Den Helder kust de zee'. Binnenkort komt nieuw materiaal uit.

Dresscode

''De dresscode is simpel. We willen iedereen graag zien in onze nationale driekleur: rood, wit en blauw.''

Kaarten & arrangementen

Vakantie Xperts Den Helder (0223 622424) Hotel Wienerhof (0223 616 895), Hotel Den Helder (0223 622 333), Bruna De Schooten (0223 66 83 24), Reisbureau Marijke Schagen (0224 217666), So Loving Alkmaar (072 520 2100) Online: Facebook Helders MeeZing Festival.