Op elke locatie (Cinema Zevenskoop, School 7, De MOOC en de Vijfsprong, het gebouw van de Woningstichting) kan men een half uur van een optreden genieten
Op elke locatie (Cinema Zevenskoop, School 7, De MOOC en de Vijfsprong, het gebouw van de Woningstichting) kan men een half uur van een optreden genieten (Foto: aangeleverd).

Klassiek muzikaal rondje in verrassend jasje

DEN HELDER - Na de eerste enorm succesvolle editie van Klassiek in de Rondte wordt zondag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur voor de tweede keer dit rondje toegevoegd aan het jaarprogramma van de Vrienden van Den Helder. Een klassiek muzikaal rondje waarin klassiek muziek telkens in een ander verrassend jasje wordt gestoken. Dit evenement is bedacht en georganiseerd in samenwerking met Triade. Een programma bestaande uit vier hele verschillende voorstellingen.

Humor, hedendaagse muziek en klassiek gaan goed samen

Op elke locatie (Cinema Zevenskoop, School 7, De MOOC en de Vijfsprong, het gebouw van de Woningstichting) kan men een half uur van een optreden genieten. Vervolgens gaan de deelnemers aan de hand van de route door naar een andere locatie waar het volgende optreden plaatsvindt. De locatie waar de route start krijgt men te horen bij betaling. De route kan worden opgehaald op 25 en 26 oktober en op 1 en 2 november. Vrijdag van 14-17 uur en zaterdag van 14-16 uur bij een medewerker van Vrienden van Den Helder aan de balie van School 7. Kaarten kosten €20,-. Voor Vrienden van Den Helder €10,-. Graag per pin te betalen.

Knipoog

Klassiek in zijn puurste vorm maar ook met een knipoog. Klassiek in de Rondte laat zien dat ook humor, hedendaagse muziek en klassieke muziek goed samengaan.

Programma

Op de website www.vriendenvandenhelder.nl is meer informatie te vinden over de inhoud van het programma en de ticketverkoop. Je kunt hier nu al kaarten reserveren.

Dat is aan te raden, want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Een muzikale bokswedstrijd in een echte boksring.