De opleiding zwemonderwijzer van de ENVOZ is op MBO3 niveau en is Europees erkend
De opleiding zwemonderwijzer van de ENVOZ is op MBO3 niveau en is Europees erkend (Foto: aangeleverd)

Opleiding zwemonderwijzer Den Helder

DEN HELDER - In november start in Den Helder de opleiding zwemonderwijzer: msv Zeemacht zorgt voor de organisatie terwijl de opleiding zelf gegeven wordt door instructeurs van de ENVOZ.

ENVOZ ontwikkelt al ruim 40 jaar de opleidingen en leidt zwemonderwijzers op. De opleiding zwemonderwijzer van de ENVOZ is op MBO3 niveau en is Europees erkend. Voor de zwemonderwijzers in wording biedt het diploma zekerheid en kunnen eventueel ook internationaal aan de slag. De zwemonderwijzer wordt ook wel zwemleraar of zweminstructeur genoemd.

Liefhebbers uit de Noordkop die zwemonderwijzer willen worden moeten eigenlijk altijd ver reizen voor de opleiding. Ook bij de hulpinstructeurs van msv Zeemacht bleek het reizen een probleem, vandaar dat de vereniging de organisatie zelf heeft opgepakt. Ook hebben wat leerlingen van het ROC sport & bewegen zich al aangemeld. De theorie en praktijklessen zijn op zaterdagen

Beperkt plaatsen

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus liefhebbers voor deze opleiding kunnen zich nog aanmelden. Maar denk er aan vol is vol. De opleiding start in de tweede helft van november.

Aanmelden

Meer weten: mail inclusief telefoonnummer naar el.zwemmen@zeemacht.nl.