Shaun het schaap, het ruimteschaap
Shaun het schaap, het ruimteschaap (Foto: Aardman Animations Ltd.)

Kinepolis: 'Shaun het schaap' en 'Misfit'

Shaun het Schaap ontmoet een verdwaalde buitenaardse gast op de boerderij: Lu-La. Wanneer een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden, voordat een duistere organisatie haar gevangen neemt.

Shaun het Schaap

Maleficent 2

Maleficent en haar peetdochter Aurora trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten aan hen trekken. Aurora's huwelijk met Prins Phillip is reden tot feest. De bruiloft dient als vereniging tussen het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. Maar in de Grote Oorlog worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken.

Everest, de jonge Yeti

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar vrienden Jin en Peng hem "Everest" te noemen. Tijdens een epische speurtocht willen ze dit magische wezen herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.? ?Maar hiervoor moeten ze zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish , die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voorblijven.Met: Tara Hetharia, Roben Mitchell, Matheu Hinzen, Sarah Paulson / Kim van Kooten, Derek de Lint.

Whitestar

Tijdens de vakantie werken Megan, Julia en Eddy bij de stal van paardenhandelaar Alex. Megan droomt ervan een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de rijke Angela leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad. Alex vindt Whitestar een onhandelbaar paard en wil hem weg doen, maar bij Megan blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken.

Grote boek van Sinterklaas

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, steelt het boek van Sinterklaas. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feestdagen te redden?

Trouble

Hondje Trouble heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Maar als zijn rijke bazin er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar kinderen bij het vuilnis gezet. Dan blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis. Ondertussen is Trouble in de stad belandt waar hij wilde honden, zingende eekhoorns, een boze pizzabakker en uiteindelijk getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) ontmoet.

Misfit 2

In het nieuwe schooljaar mag Julia met Nick meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd. Dan switcht Nick van school en wordt ingepakt door multitalent Babette. Julia en haar Misfit-squad moeten dan wel samenwerken met hun rivalen: de VIP-squad.