Medium Bert Hauwert bij Aurora

DEN HELDER - Het medium Bert Hauwert staat erom bekend om een boeiende avond neer te zetten en in een hoog tempo veel informatie door te geven. Woensdag 6 november verzorgt hij in de Boerderij de Schooten, Magdalena van Waardenburglaan 22, bij Aurora de openbare avond. Aanvang 20.00 uur.

Hauwert is een veelzijdig medium. Hij ziet de aura's van personen en groepen, kan spontane waarnemingen verrichten, maakt door middel van foto's en voorwerpen 'contact' met Gene Zijde en ziet facetten van één of meerdere levens. Aan de hand van foto's en voorwerpen - van levende of overleden personen - maakt Bert contact met dierbare personen of zijn eigen gids aan Gene Zijde. Zij geven via Hauwert informatie door naar de aanwezigen in de zaal die altijd wordt herkend.

Organisator Dave Hagenstein: "Ofschoon uw huidige problematiek centraal staat, kan het voorkomen dat Bert flitsen van één of meerdere levens doorkrijgt die vaak een relatie hebben tot uw huidig levensplan hier op aarde. Door de bewustwording van een facet uit een vorig leven, kunnen blokkades in dit leven worden opgelost. Het advies is om notitiemateriaal mee te nemen."

De sfeervolle avonden van Aurora worden visueel en met muziek ondersteund; de avond is voor iedereen toegankelijk. In verband met drukte wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn of een stoel te reserveren. Voor informatie of reserveringen: Dave Hagenstein, e-mail: hagenstein52@gmail.com of de website: https://123aurora123.wordpress.com