Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Najaarsdeals verlengd bij Grando Keukens & Bad!

(Advertorial)

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken we uw wensen en is er altijd een keuken of badkamer in uw smaak. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en deze maand een aantrekkelijke actie: 20% korting + een Quooker of compleet toilet cadeau.

Profiteer van korting

Bezoek deze maand de showroom en maak gebruik van de najaarsdeals bij aankoop van een keuken en/of badkamer. Bij aankoop van een keuken profiteert u van 20% korting en ontvangt u een Quooker cadeau, waardoor u geniet van extra luxe in uw keuken. De kraan die direct kokend water levert. Ideaal om snel thee te zetten of voor het koken van bijvoorbeeld pasta, couscous, groentes en eieren. Bij de aanschaf van een badkamer profiteert u van 20% korting en ontvangt u een compleet toilet cadeau! Dit is inclusief tegels en fontein! Zo geniet u naast een nieuwe badkamer ook van een geheel vernieuwde toiletruimte. Bezoek de showroom en ontvang extra voordeel op uw keuken en/of badkamer.

Totaalconcept

Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt u een totaalconcept. Laat u inspireren! In onze showroom in Den Helder doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Wij nemen u het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer. Voor perfecte service bent u bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. U wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor u verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stucadoren, verbouwings werkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk. Koopzondag: Grando Keukens & Bad in Den Helder zondag 3 november geopend.

Inspiratie

Laat u inspireren! Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Kom snel naar de showroom van Grando Keukens & Bad Den Helder. Ook voor een afspraak bij u thuis kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie en openingstijden, zie www.grando.nl/denhelder.