Glimmende occasionshow bij Groetauto.
Glimmende occasionshow bij Groetauto. (Foto: aangeleverd)

Glimmende Occasionshow bij Groetauto!

DEN HELDER - Maar liefst 120 kwaliteitsoccasions in de prijsklasse van € 2.950,- tot wel € 48.000,- presenteert Groetauto tijdens de glimmende occasionshow aan de Kievitstraat 18 te Den Helder tot en met 3 november.

Veel keus en voordeel

"De merken Peugeot en Hyundai doen het zeer goed in de nieuw verkopen. Dat zorgt voor veel vers aanbod van occasions en deze willen we graag tot en met 3 november heel voordelig aanbieden", aldus Arjan Groet van het gelijknamige familiebedrijf. Tijdens de Glimmende Occasionshow ontvangt de klant tot wel € 2.000,- voor de huidige auto of tot wel € 2.000,- extra inruilbonus. Bovenop de taxatiewaarde plus mag ook gebruik worden gemaakt van een extra lage rentelening van slechts 3,9%! (actiemaximum € 8.000,-).

Kortom, er is veel keus en veel voordeel!

Arjan: "Daarnaast hebben we nog een aantal splinternieuwe Peugeot's en Hyundai's die we tijdens de show met extra veel voordeel aanbieden. We maken er weer een gezellig spektakel van. De koffie staat klaar en we hebben een heerlijk broodje worst voor iedere bezoeker."

Iedereen is van harte welkom tijdens de Glimmende Occasionshow aan de Kievitstraat 18 te Den Helder van 1 tot en met 3 november.

Selecteer de nieuwe auto alvast (occasion) op www.groetauto.nl.