Het grootste moderne indoor-autowascentrum in de Kop van Noord-Holland.
Het grootste moderne indoor-autowascentrum in de Kop van Noord-Holland. (Foto: aangeleverd)

Het grootste moderne indoor-autowascentrum!

(Advertorial)

DEN HELDER - Bij ons kies je altijd voor een schone auto! Regelmatig wassen hoort bij goed onderhoud van je auto. Van alleen wassen en drogen tot een volledig wasprogramma, waarbij zelfs ook een programma bij zit, waar je kunt kiezen voor het reinigen van de onderkant…

Vooraf kunt u gratis twee minuten uw auto helemaal voorspuiten om zand, stof en andere los vuil te verwijderen... Bij ons hoef je nooit lang te wachten. Je kiest één van onze wasprogramma's en geniet ontspannen van een echte carwash experience.

In onze overdekte stofzuigerplein kan je gratis gebruik maken van superkrachtige stofzuigers en van de vele extra's, zoals luchtspuitje om de laatste waterdruppels weg te spuiten. Handig is dat zowel links als rechts van de auto een stofzuiger beschikbaar is en dat je dus overal in de auto gemakkelijk bij kunt komen. Ook kunt u uw matten schoonmaken met de speciale mattenborstel. Deze machine maakt met diverse borstels de matten schoon. Stofjes die met normaal stofzuigen wellicht blijven zitten, worden nu geheel verwijderd. Zo maak je dus je auto weer écht helemaal schoon. Streeploos, brandschoon en veilig weer op pad. Ook hebben wij een aparte ruimte om uw motor,scooter of moutainbike schoon te maken. U kunt hierbij gebruik maken van een speciale hogedruk spuit en ruimte om af te lappen! Tank & wasservice Den Helder heeft ook wasmachines om textiel te wassen. Onze grootste wasmachine kan zelfs een inhoud van 18kg aan. Hiermee kunt u uw dekbed, gordijnen, kleden andere grotere items van textiel, die thuis niet in uw wasmachine passen reinigen. Heeft u tijdelijk geen wasmachine thuis, dan kunt u ook onze kleinere wasmachine met inhoud van 10kg gebruiken.

Bij onze luxe Dog Wash van Tank & Was Service Den Helder kunt u met uw hond, groot en klein, terecht! Voor maar € 7,50 kunt u uw hond lekker soppen, spoelen en föhnen. Met de diverse wasprogramma's, zoals een shampoo, conditioner, vlooien/teken shampoo, desinfectie en föhn programma wordt uw hond weer heerlijk schoon & fris. De shampoo en conditioner zijn speciaal samengesteld, zodat deze de hondenhuid en vacht niet aantasten. Bijkomend voordeel, u heeft thuis de viezigheid en rommel ook niet meer!

Profiteer van onze openingsactie op 3 november a.s. Kom naar Tank & Was Service Den Helder , Baljuwstraat 139 in Den Helder.