Peeman&Slot maakt Citroën SUV'S aantrekkelijker dan ooit.
Peeman&Slot maakt Citroën SUV'S aantrekkelijker dan ooit. (Foto: aangeleverd)

Peeman&Slot maakt Citroën SUV'S aantrekkelijker dan ooit

DEN HELDER - Peeman&Slot heeft goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar de meest comfortabele SUV's in het segment. Zowel de C3 Aircross SUV als C5 Aircross SUV is nu bereikbaarder dan ooit, met een speciaal actiemodel én zeer aantrekkelijke inruilbonussen.

€ 1.500 voorraadvoordeel op de compacte en ruime C3 Aircross SUV

SUV-rijders kunnen bij Peeman& terecht voor niet één, maar twee stoere en zeer comfortabele alleskunners van Citroën. De Citroën C3 Aircross SUV onderscheidt zich van zijn soortgenoten door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. Met zijn hoge motorkap ziet hij er stoer en robuust uit, waarbij de verchroomde chevrons met geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement vormen. De Citroën C3 Aircross SUV biedt met zijn doordachte ontwerp en de verschuifbare achterbank een onovertroffen hoeveelheid ruimte aan vijf passagiers en hun bagage.

Zorgeloos rijden

Dankzij de grote bodemvrijheid, grote wielen en Grip Control® met Hill Descent Assist is het zorgeloos rijden op alle soorten ondergrond. De Citroën C3 Aircross SUV is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element. Hij staat bol van de technologie die het gebruiksgemak tot grote hoogte brengt en dankzij het CITROËN Advanced Comfort® programma biedt de Citroën C3 Aircross SUV een optimaal rijcomfort.

Origins

Speciaal ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Citroën heeft Peeman&Slot de C3 Aircross SUV Origins geïntroduceerd. Deze speciale versie is een echte blikvanger met een zeer complete uitrusting. Aan de buitenzijde van de jubileumversies verwijzen speciale 'Origins since 1919' logo's naar een eeuw aan innovatie. De fraaie, bronskleurige in- en exterieurdetails maken dit jubileummodel extra bijzonder. De Citroën C3 Aircross SUV Origins is onder andere voorzien van 16 inch Matrix Black-velgen, automatische verlichting, automatische airconditioning, Citroën Connect Nav DAB+, een draadloze telefoonlader en Mirror Screen, waarmee smartphone apps via het 7 inch touchscreen zijn te bedienen.

Extra luxe komt op rekening van Citroën

De C3 Aircross SUV Origins is leverbaar vanaf € 25.490 en het grootste deel van de extra luxe komt op rekening van Citroën. Het voordeel op deze speciale jubileumeditie is € 1.500. Peeman&Slot maakt de C3 Aircross SUV Origins tijdelijk nóg bereikbaarder met een extra voorraadvoordeel van €1.500. Het tijdelijke voorraadvoordeel geldt ook voor overige uitvoeringen van de C3 Aircross SUV.

C5 Aircross SUV

SUV heeft sinds kort een grote broer in de vorm van de C5 Aircross SUV. Deze gloednieuwe Citroën is een echte SUV met een gespierd uiterlijk, grote bodemvrijheid en karakteristieke designelementen, waaronder de Airbumps®. 2/2 Dankzij het Citroën Advanced Comfort® programma onderscheidt de C5 Aircross SUV zich als de meest comfortabele SUV in zijn segment met twee unieke innovaties: een onderstel met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats.

De drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van de C5 Aircross SUV de meest flexibele en ruime SUV van zijn segment. Met de bagageruimte met een inhoud tot 720 liter, de twintig rijhulpsystemen en zes connectiviteitstechnologieën tilt hij het comfort en het gemak naar een ongekend niveau. Peeman & Slot biedt nu ook op deze gloednieuwe SUV een hoog voorraadvoordeel van € 2.500.

Meer informatie

Peeman&Slot is gevestigd aan de:
Industrieweg 15
1785 AG Den Helder
0223 634 700.
www.peemanslot.nl

Afbeelding