Halloweenmarkt was zeer succesvol.
Halloweenmarkt was zeer succesvol. (Foto: aangeleverd

Halloweenmarkt groot succes!

DEN HELDER - De Halloweenmarkt van 31 oktober was opnieuw een groot succes. Ondanks dat het wat fris was, wisten velen de weg te vinden naar de Helderse binnenstad en te genieten van de vele kraampjes, de enge geluiden, de heksen en tovenaars, het griezelstraatje en natuurlijk om te winkelen.

Gezellig druk in de binnenstad

Het was al vroeg druk in de binnenstad wat uiteraard ten goede kwam aan de sfeer. Voor jong en oud was er genoeg te zien, zijn er vele foto's gemaakt, en was het regelmatig dringen om met een heks of tovenaar op de foto te kunnen. In de Beatrixstraat, Keizerstraat en Spoorstraat stonden kraampjes met allerlei producten. Van maskers tot lekkernijen. Zelfs een kraam met suikerspinnen ontbrak niet. En niet te vergeten zelf Marsh Mallows maken onder toezicht van de opperheks. Er waren zelfs winkeliers die zich geheel in de stijl van Halloween uitgedost hadden! En wie het aandurfde kon een bezoek brengen aan de populaire griezelstraat in de Kroonpassage. Daar stond regelmatig een lange rij voor de deur. De vrijwilligers deden hun best om alles zo spookachtig te maken en gezien de reacties was dat aardig gelukt.

Voor de kleinsten onder ons was er een Trick or Treat-spel en moesten letters worden verzameld die terug te vinden waren bij diverse winkels. Deze werden verzameld waarbij enkele winnaars blij zijn gemaakt met leuke cadeaus. Om 20.00 uur werden deze prijzen uitgereikt bij Top1toys.

Bekijk de foto's

Bekijk alle gemaakte foto's op www.heldersebinnenstad.nl of op Facebook.