Penoza, the final chapter.
Penoza, the final chapter. (Foto: aangeleverd)

Kinepolis: Discovery day en 'Doctor Sleep'

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met de slag om Midway weten de Amerikanen het tij van de oorlog te keren. Met Woody Harrelson, Ed Skrein, Luke Evans, Nick Jonas, Patrick Wilson en Mandy Moore.

Midway

Doctor Sleep

Danny Torrance van The Shining ontmoet Abra, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave. Abra vraagt hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, Dan wordt gedwongen zijn krachten te gebruiken zoals hij dat nooit eerder heeft gedaan. Met Ewan McGregor, Rebecca Ferguson en Kyliegh Curran.

Discovery day

Maak gratis kennis met de nieuwste films tijdens Discovery Day 9 november!

Wist je dat er jaarlijks zo'n 450 filmtitels te zien zijn in de bioscoop? Kinepolis helpt je kiezen! Op Discovery Day (9 nov) ontdek je middels een dynamische trailershow de nieuwste films! Tickets zijn gratis en deze dag scoor je een extra voordelige Discovery Combo in de shop, bestaande uit een frisdrank naar keuze, medium popcorn en M&M topping voor slechts € 5,-.

Buurman en Buurman, kleuterbios

(Zo 17 nov 10.30u - geluid zachter, limonade en popcorn) - Buurman & Buurman experimenteren erop los. Niets is te gek voor deze heren, ze bakken op een hilarische manier pannenkoeken, vangen de appeldief werken ze aan een zelfgemaakte vliegmachine! Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Western stars

(Zo 17 nov, eenmalig) - Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen. De voorverkoop start op de 70ste verjaardag van 'The Boss', maandag 23 september, via de reguliere voorverkoopadressen. De documentaire behandelt het leven van 'The Boss' met de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd.

Première Penoza

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Tot er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten.Wat volgt is een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen.

April, May en June

(Di 17 dec, Ladiesnight) - De ernstig zieke moeder van April, May en June roept haar dochters naar huis. Ze kan pas sterven als ze weet dat er goed gezorgd wordt voor haar autistische zoon Jan. Maar hiervoor achten de zussen zich alledrie ongeschikt...