Opel Grandland en Corsa.
Opel Grandland en Corsa. (Foto: Axel Wierdemann)

Ervaar elektrisch rijden bij Havik Auto

DEN HELDER - Elektrische auto's winnen steeds meer terrein en elk jaar neemt het aantal elektrische voertuigen flink toe. In 2019 zien wij echt een doorbraak in elektrisch rijden. Nederland heeft zelfs de hoogste laadpaal dichtheid ter wereld!

Vele voordelen van elektrisch rijden

Niet zo gek gezien de vele voordelen van elektrisch rijden, zowel voor het milieu als voor de rijder. Rijden op elektriciteit is op dit moment écht de schoonste manier van autorijden en duurzaam. Niet geheel onbelangrijk, het is ook fijn voor de portemonnee. Denk hierbij aan een lagere kilometerprijs, verschillende fiscale voordelen en lagere onderhoudskosten.

Range anxiety

Range Anxiety? Een mooi Engels woord voor de angst om je reisdoel niet te halen, omdat het rijbereik van je elektrische wagen onvoldoende is. Is die angst nog terecht bij moderne elektrische auto's? Wij geloven van niet. De actieradius is tegenwoordig goed in orde. Overal in Nederland zijn (snel)laadpunten te vinden. Bij de aanschaf van een elektrische auto kunnen je tevens direct alles regelen rondom laden. Geen zorgen dus!

De komende jaren worden elektrische auto's alleen nog maar goedkoper, zuiniger en innovatiever. Na de introductie van de Corsa-e, Ampera-e en de Opel Grandland X Hybrid 4 gaat Opel door met het grootschalige elektrificatie-offensief. Al in 2021 zijn er in acht geëlektrificeerde modellen leverbaar. De elektrische versie van de Mokka X-opvolger komt er in 2020 aan. Daarnaast ook een de batterij-elektrische variant van Opel Vivaro bedrijfswagen. In 2021 komen daar nog elektrische varianten van de Combo Cargo, Combo Life en Zafira Life bij. Als hekkensluiter een geëlektrificeerde versie van de volgende generatie Astra.

Profiteer dit jaar nog!

Zoals eerder genoemd zijn er diverse financiële voordelen te behalen. De bijtelling van 4% zal volgend jaar omhoog gaan naar 8%! Het is dus slim om dit jaar nog te kiezen voor een elektrische auto. Wij hebben momenteel nog de Opel Ampera-e direct uit voorraad leverbaar:

Kom langs in de showroom!

Kijk op www.havikauto.nl of kom langs in onze showrooms. Iedereen is van harte welkom om een proefrit te maken en zelf het elektrisch rijden te ervaren.

Havik Auto Den Helder
Fazantenstraat 71P
1781 XN Den Helder

Opel Ampere dit jaar nog verkrijgbaar met 4% bijtelling.