350 setjes noodlampjes zijn uitgedeeld aan de leerlingen van het Junior College.
350 setjes noodlampjes zijn uitgedeeld aan de leerlingen van het Junior College. (Foto: aangeleverd)

Junior College zichtbaar in de winter!

JULIANADORP - Het Junior College in Julianadorp heeft dit jaar het thema verkeersveiligheid op de agenda staan en Verheul Julianadorp helpt een handje mee.

Verheul helpt een handje mee

Directeur van het Junior College, Yvonne Kapiteijn, vertelt dat de leerlingen dit jaar bewust worden gemaakt van verkeersveiligheid tijdens speciale lessen over dit thema. Dat sluit perfect aan bij de fietslampjesactie van Verheul in Julianadorp.

Tijdens hun actie kunnen mensen in Julianadorp gratis een setje 'nood'-lampjes ophalen bij de Verheul-vestiging in Julianadorp. Zo raakte Verheul Julianadorp in contact met het Junior College en hebben zij 350 setjes uitgedeeld aan de leerlingen.

Veiligheid gaat voor alles

Vestigingsmanager van Verheul Julianadorp Anton van der Wulp: ,,Het is 'nood'-verlichting, dus geen vervanging van een goed werkende fietsverlichting. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles, de scholieren dienen er uiteraard zelf op toe te zien dat de verlichting van hun fiets gewoon goed werkt. Maar mocht hun fietsverlichting stuk gaan, of als de batterijen plotseling op zijn, dan kunnen ze deze lampjes eenvoudig monteren door middel van elastiek. En zo toch veilig thuis komen tijdens de donkere dagen."