Mediums Esther en Celina bij Aurora

DEN HELDER - Twee nieuwe mediums, Esther Bon en Celina Weerstand, verzorgen woensdag 20 november de openbare avond van Aurora in de Boerderij - de Schooten, van Waardenburglaan 22 te Den Helder. De avond begint om 20.00 uur.

Vertrouwen op intuïtie

Esther Bon heeft reeds een praktijk voetreflexmassage in Breezand. "Als mensen bij mij in de stoel zitten, heb ik gemerkt dat ik al bepaalde dingen weet of voel. Door steeds te controleren of het klopt, ben ik steeds meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen en zet ik dit gevoel in om mensen te helpen." Ook is ze de laatste jaren aanwezig op spirituele beurzen – doet inmiddels ook handlezen – en krijgt goede reacties terug.

Op zoek naar antwoorden

Celina Weerstand is bij haar ouders opgegroeid op de boerderij. "Al op jonge leeftijd hoorde ik meer dan dat er 'was', ik weet nog goed dat ik daar angstig van werd." Ze wordt ouder en na haar zwangerschap komen de impressies weer terug en gaat ze op zoek naar antwoorden. Ze vervolgt: "Nu ben ik vooral bezig met foto's lezen (levend of overleden), ook gebruik ik voorwerpen en de antwoorden komen binnen als helder-, weten, voelen of zien." Het komt ook voor dat Celina in gesprek is met mensen en dan komt de informatie spontaan binnen als een helder weten.

Meer informatie

Op deze openbare avond is iedereen welkom. Voor meer informatie: Dave Hagenstein, e-mail: hagenstein52@gmail.com of https://123aurora123.wordpress.com. De entree voor deze avond is € 7,50.