Het 4-sterren Rheinhotel Vier Jahreszeiten in Meerbusch
Het 4-sterren Rheinhotel Vier Jahreszeiten in Meerbusch (Foto: aangeleverd)

3 dagen genieten in luxe bij Düsseldorf

Lezersactie: € 179,- p.p.

Het 4-sterren Rheinhotel Vier Jahreszeiten in Meerbusch ligt direct aan de Rijn, nabij de luchthaven van Düsseldorf en is via de A44 of met de veerboot naar Kaiserswerth gemakkelijk te bereiken.

Internationale gerechten en regionale specialiteiten worden geserveerd in de restaurants Orangerie en Bellevue. 's Avonds is De Langster Bar de ideale locatie om een fruitige cocktail nuttigen of een aperitief te nemen. Daarnaast worden hier ook diverse bieren en wijnen geserveerd.

Lezersaanbieding

Ontvangst met een fles Riesling Sekt op de kamer, 2x overnachting in een Superior kamer (met uitzicht over de Rijn), 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 2x heerlijk 3-gangen diner met regionale producten, 1x koffie/thee en een stuk zelfgemaakte cake, een kruidenbitter, Altbier en huisgemaakte jam op de kamer, retourticket voor de Rijn-veerboot Meerbusch - Kaiserswerth, dagelijks gratis lunchpakket (zelf samen te stellen tijdens het ontbijtbuffet), gratis gebruik gevulde minibar op de kamer, gratis gebruik sauna, gratis WiFi en parkeren.

Lezersactie: € 179,- p.p.

Informatie en reserveren:

www.goedverblijf.nl/rodi9r, tel. 085-4899019 (ma. t/m vr. 09.00-17.30 uur, za. 10.00-16.00 uur), reisnummer rodi9r. De genoemde prijs is p.p. o.b.v. 2 personen per kamer, excl. € 9,50 reserveringskosten per boeking.

Te boeken t/m 20-12-2020.

Restaurant Oranjerie.