Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

40UP in Den Helder!

Vervolg van de voorpagina.

Dansen is het sleutelwoord en de grote succesfactor van 40UP. Toen inspirator en tv-producent Harry de Winter ergens in 2005 met een groep vrienden ergens wilde gaan dansen in Amsterdam viel het hem op dat er nergens een leuke avond was voor hemzelf en zijn leeftijdsgenoten. Dus besloot hij deze maar zelf te organiseren. Paradiso werd afgehuurd en was ook direct uitverkocht.

Vrolijk

Bijnsdorp: "Zo'n avond bestond nog niet, bijna alle dansavonden zijn gericht op jongeren. Daar heeft 40UP verandering in gebracht. Je kunt bij ons net als vroeger ook een plaatje aanvragen. Dat wil niet zeggen dat het altijd automatisch ook gedraaid wordt want de DJ moet het wel in de avond vinden passen en ook de videoclip ervan hebben, maar als het even kan doen we dat natuurlijk wel. We staan er voor onze bezoekers. Het mooie is dat er van alles voorbijkomt. Van jaren '80 klassiekers tot meezingers van Kings of Leon of Anouk. Als je de muziek even niet leuk vindt hoef je nooit lang te wachten tot er een nummer wordt gedraaid waar je wel helemaal vrolijk van wordt!"

Op herhaling

Degenen die onverhoopt verhinderd zijn de 23e krijgen mogelijk nog een herkansing. "Natuurlijk is het de bedoeling dat we terugkomen in 2020, een datum hebben we nog niet besproken maar als de locatie, wij en de bezoekers er een leuk feest van hebben gemaakt gaan we zeker graag op herhaling!"

DJ's

40UP in Hotel Den Helder - zaterdag 23 november - 20.00 tot 02.00 uur. DJ's: Alex van Oostrom & Ruud Bouma. Kaarten zijn nog te koop via www.40up.nlen kosten 13,50 + 2,50 servicekosten. Aan de deur 20 euro.

Vrijkaart?

Den Helder op Zondag mag 5x2 kaarten weggeven! Meedoen? Stuur dan een mail naar sam@40up.nl o.v.v. 40UP – Den Helder.