Overzicht van de nieuwe werkplaats.
Overzicht van de nieuwe werkplaats. (Foto: Ralph Artz)

Nieuwe werkplaats voor Halfords

DEN HELDER - Een bezoekje aan Halfords in de Keizerstraat in Den Helder toont aan dat de werkplaats in de zaak een complete restyling heeft ondergaan. "We groeiden uit ons jasje", beaamt eigenaar Ralph Artz. "En omdat we het met de huidige ruimte van 250 m2 moeten doen, hebben we voor een efficiëntere logistiek gekozen." De werkplaats neemt met ingang van heden een prominente plek in achterin de winkel, met op de achtergrond een wandvullende foto van het Huisduinerpoldertje. Ralph: "Een typisch Helderse aanblik waar we elke dag met plezier naar kijken."

Complete restyling werkplaats

Naast een rijk aanbod auto-accessoires, 'gewone' fietsen, alle fietsaccessoires die je je maar kunt bedenken en een breed assortiment kinderfietsen, is de klant voor een E-bike bij Halfords ook aan het juiste adres.

Know how

"Naast aan aantal gerenommeerde merken als Hercules, zijn we sinds kort ook XL-dealer van het Nederlandse merk Qwic. Waar de Hercules kan bogen op traditionele Duitse nauwkeurigheid, gecombineerd met innovatie, is de Qwic ook een kwalitatief zeer goede fiets, die iets lager in prijs wordt aangeboden. Bovendien is deze E-bike verkrijgbaar in trendy kleuren en hippe designs. Echt van nu, kun je zeggen." Zowel Ralph Artz als zijn medewerkers kunnen bogen op een uitstekende know how betreffende het Halfords-aanbod. Ralph: "Ik zeg altijd: 'we verkopen geen korting, maar wel goeie fietsen'. Je praat immers niet over een pakje boter bij de aanschaf van een E-bike. Daar moet je heel secuur mee omgaan." Klanten van Halfords weten het allang: desgewenst komen de medewerkers aan de deur en ook kunnen er te allen tijde proefritten worden gemaakt. Ralph: "Het is zaak om onze kennis zo goed mogelijk te vertalen naar de klant."

Verse koffie

Loop gerust eens binnen bij Halfords waar de verse koffie wacht. Daar waar de klant op uitstekende wijze wordt geïnformeerd en ook alles te weten kan komen over de wel zeer aantrekkelijke fietslease-mogelijkheden. Zie voor meer info de Facebookpagina van Halfords Den Helder, boordevol leuke weetjes!