Afbeelding
(Foto: Adobestock)

Werkzaamheden Julianadorp

JULIANADORP - In de Prins Constantijnstraat werd begin november gestart met de aanleg van de definitieve bestrating. Aannemingsbedrijf J. Winder start dan met het profileren en afwerken van de bestaande bouwweg voor de huisnummers 15 tot en met 17 waarna de definitieve bestrating wordt aangebracht.

Naar verwachting zal in april 2020 het laatste werk aan de Prins Clauslaan worden afgerond. De aannemer zal regelmatig een update geven over de detailplanning van de werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden in dat deel van de straat is het niet mogelijk om met de auto bij de woning te komen. De aannemer zorgt ervoor dat bewoners te allen tijde te voet hun woning kunnen bereiken. Bewoners wordt verzocht om de auto voor aanvang van de werkzaamheden in een ander deel van de straat te parkeren.

Inrichting middenterrein

Dit jaar nog wordt een inloopavond georganiseerd om de inrichting van het groene middenterrein met bewoners door te nemen. Hierover wordt men nog nader geïnformeerd. Vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de heer B. van der Blink, bereikbaar via telefoonnummer van de gemeente 14 0223.