Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Project X MAS in Quelderduijn

DEN HELDER - Ho! Ho! Ho! Het aftellen tot de Kerst is begonnen! Voor je het weet is het tijd voor nu al het leukste en gezelligste Kerstfeest van het jaar. Den Helder is namelijk een nieuw evenement rijker, PROJECT X MAS, speciaal om de Kerstperiode feestelijk met je vrienden, collega's en geliefden in te luiden! Quelderduijn Events is zich al volop aan het voorbereiden om een spectaculaire productie neer te zetten. Na het Oktoberfeest 2.0 in Quelderduijn, gaat nu ook weer het dak er af op zaterdag 21 december! Om het feest compleet te maken wordt deze eerste editie met trots een programmering gepresenteerd die het feest compleet maakt.

The Vengaboys van de partij!

Wie kent ze niet, met hits als We like to Party, Boom Boom Boom Boom en We're going to Ibiza. Afgelopen zomer stonden ze in Oostenrijk weer op nummer 1 en in de originele setting treden ze nog steeds op in heel Europa. Ze nemen ons mee back to the 90ties. Niet meezingen en swingen met hun bekende nummers is geen optie! Def Rhymz

Def Rhymz

Def Rhymz laat die avond Den Helder zak, zak, zakken en schudden met die billen. Deze (te) gekke rapper maakt overal een feestje van, dus één tip…oefen alvast om door de knietjes te gaan tijdens zijn optreden. Een avond uit zonder te dansen is verleden tijd, want voor de eerste keer komt de supergave coverband The Tour naar Den Helder. Al meer dan tien jaar speelt de band in binnen- en buitenland op grote feesten, waarbij hun aanstekelijke energie iedereen zal laten bewegen met hun dansvloer vullende hits. Naast de zeskoppige professionele formatie nemen ze voor het Project X Mas ook nog eens twee blazers mee, dus de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer en het dak gaat eraf!

Foute kersttrui

Zit jij je hoofd al te kraken wat je aantrekt naar het Project X Mas feest? Een glitterjurk, een foute kersttrui, in black tie, spijkerbroek, casual, verkleed als kerstman of kerstelfje? Iedereen heeft z'n eigen idee om feestelijk voor de dag te komen, dus verras een ieder die avond met fantastische outfits... Let op! Dresscode mag, maar is absoluut niet verplicht!

De kaarten vliegen de deur uit. De early Xmas kaarten zijn al uitverkocht! De groepstickets van vier personen à €16,25 p.p zijn nog beperkt beschikbaar. Reguliere kaarten kosten €20.00 Alle kaarten zijn online verkrijgbaar via www.q-evenementen.nl Toiletten en garderobe zijn hierbij inbegrepen. Voor een kerstborrel arrangement voor bedrijven: mail naar info@q-evenementen.nl