Volop kerstbomen te koop bij Tuincentrum de Stolp

JULIANADORP - Tuincentrum De Stolp, voorheen Groenrijk aan de Schoolweg 78 te Julianadorp, verkoopt met ingang van heden zoals vanouds kerstbomen. Het assortiment is groot. De bomen zijn bovendien scherp geprijsd door eigen inkoop.

Ook dit jaar een prachtig assortiment bomen

Ook dit jaar heeft De Stolp een prachtig assortiment bomen uit Denemarken kunnen begaan. Net als voorgaande jaren zelf uitgezocht en belabeld op de velden. Een mooie Nordmann heeft men al vanaf € 12.50 in huis. Elke Nordmann, Picea Conica, Picea Omorika of Nobilus is op maat en in pot verkrijgbaar.De bomen kunnen rustig worden uitgezocht in de overdekte ruimte, dus geen last van kou en/of nattigheid en er is ruime parkeergelegenheid.

Gratis ingepakt

Klanten krijgen de kerstbomen, na het uitzoeken, gratis ingepakt mee naar huis. Kinderen krijgen intussen een gratis muntje voor een ritje op het beweegbare paard /vliegtuig. Voor ieder wat wils.Tevens zijn er kerstboomstandaards in groot en klein formaat die, op een supersnelle manier in één handeling, de boom recht plaatst en vast zet.

Gemak dient de mens

Gemak dient de mens en geen ergernis meer van een scheve boom. Ook zijn er kruizen die gratis onder de boom vastgezet kan worden. Verder omvat het assortiment mini­-boompjes,decoratiegroen, besdragende planten om onder andere kerststukjes te maken Kortom, begin een sfeervolle kerst met het uitzoeken van een mooie boom bij De Stolp in Julianadorp!

Openingstijden

Openingstijden zijn van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Bel voor informatie: 0621277498/0625178746. Betalen met pin mogelijk.

Deel en like!

Facebook: Deel en like De Stolp Planten en Meer en maak kans op een GRATIS Nordmann Kerstboom ter waarde van € 35.00.

Familie-vuurwerkshow

Ook voor fraai vuurwerk kan de klant bij De Stolp terecht. Zaterdagavond 28 december om 19.00 uur wordt een schitterende vuurwerkshow van diverse leveranciers gegeven .Aansluitend vindt verkoop plaats. Mis het niet! Kijk voor details en assortiment op www.stefvandenberg.nl