Nature: Veel groen met natuurlijke items.
Nature: Veel groen met natuurlijke items. Foto: vincentdevriesfoto.nl

Via kaarsenstraatje naar het bomenbos

BREEZAND - De sfeervolle kerstshow bij Tuincentrum Hollander B.V. biedt verbazingwekkend veel mooie en nieuwe kerstitems. Niet alleen op kleurgebied is er heel veel variatie, ook op het gebied van verlichting kijk je je ogen uit en is er een uitgebreide keuze in lengtes en materialen.

Het is genieten bij een bezoek aan Tuincentrum Hollander. Buiten staan de verse kerstbomen te pronken, wachtend op hun nieuwe eigenaars. Binnen zijn in de doe-het-zelf-stukjes hoek allerlei materialen te vinden om kerststukjes van te maken: veel groen, bindmaterialen, lijmpistolen, oase en allerlei versierspullen. Bij het rondkijken komt de geur van het kaarsenstraatje je tegemoet en lokt je op deze manier de kerstshow in. Langs de vele kleuren en maten van kaarsen wordt je als bezoeker langs diverse thema's gevoerd. Thema's waarvan Bianca, Tamara en Marloes de presentatie verzorgen. Ze houden zich er zo'n beetje het hele jaar mee bezig, meldt Bianca. "De voorbereidingen beginnen al in februari, maart, dan bezoeken wij de diverse beurzen en krijgen we informatie over de nieuwste trends en kleuren. Hieruit halen wij inspiratie voor de thema's van onze kerstshow dit jaar."

Unicorn

Bijzondere thema's zijn bijvoorbeeld 'Unicorn', 'Velvet', 'Nature' en 'Traditional'. Denk bij Unicorn bijvoorbeeld aan sprookjesachtig, met pastelkleuren, glitter en sneeuw en natuurlijk echte meer en minder gekleurde eenhoorns.

Velvet

Bij Velvet zie je meer de diepere kleurtinten van rood en smaragdgroen, met een rijke en chique uitstraling, met luxe goudaccenten en een gekke twist met dierenprints, van onder andere olifanten en giraffen. Ook kerstballen in de vorm van dieren passen in dit thema.

Nature

Het thema Nature bevat veel meer botanische items, verrassende groeneplanten accenten met de kleuren oker en olijfgroen. Bij deze kleuren passen plaids in warme najaarstinten en allerlei houten materialen, zoals boomschijven als decoratie op de tafel.

Traditional

Vanzelfsprekend zijn ook de traditionele kerstkleuren aanwezig: zilver, goud en de combinatie rood, groen en wit. Kerstballen met glitter, veertjes, diverse structuren zijn in alle thema's te vinden. Wat sfeerverhogend werkt is de toevoeging van woonaccessoires, waar dit jaar veel aandacht aan is besteed.

"We laten zien hoe deze combinatie van woonaccessoires en kerstmaterialen een woning kunnen veranderen in een knusse omgeving. Door het gebruik van bijvoorbeeld waxinelichtjes, kandelaars, gemixt met zijdeplanten en de nieuwste kerstverlichtingen", legt Bianca uit.

Aanbod kerstverlichting

De afdeling kerstverlichting is dit jaar door het team groots aangepakt, met nog meer keuze dan eerdere jaren en een gevarieerd aanbod voor buiten- en binnenverlichting. Er zijn bomen, sterren, LED-lichtjes, items voor in de tuin, verlichtingsslingers van groots tot heel klein en fijn. (Wikkel)snoeren waarin de lichtjes verwerkt zijn in touw, in sterretjes of als een sterretjesregen, en dit alles in de diverse kleuren, van fel wit, via amberkleurig naar warm white, extra warm white en natuurlijk de gekleurde lampjes. Kortom: de kerstshow bij Tuincentrum Hollander B.V. is een bezoek zeker waard. Een genot om in rond te dolen, je alvast in kerstsferen te dompelen en mooie items aan te schaffen om ook je eigen woning in verlichte kerstsferen te brengen!

Tuincentrum Hollander B.V., Schorweg 99b, Breezand.

Unicorn: sprookjesachtig met pastelkleuren.
Het team van Tuincentrum Hollander helpt u graag!