Mees Kees in de wolken.
Mees Kees in de wolken. (Foto: Jaap Vrenegoo)

Kinepolis deze week: 'Jumanji' en 'Mees Kees'

(Alleen in Den Helder) Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck moet Willy in het wild overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Willy op de onbekende planeet

The Addams Family

The Addams Family is terug met de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Met de NL-stemmen van o.a. Paul Groot, Monic Hendrickx, Tjitske Reidinga, Vajèn van den Bosch, Pip Pellens, Roman Derwig, Cees Geel, Lenette van Dongen, Raymonde de Kuyper, Raymond Thiry en Carel Struycken.

Jumanji: The next level

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level. Het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze hadden verwacht. Weer moeten ze ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Project Gio

(Vanaf 5 dec) In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Gio heeft géén geld en géén tijd ... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op?

April, May June

(Ladiesnight di 17 dec) Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze wil dit leven pas verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met die vraag, blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten.

Star wars

(Vanaf nu tickets via de site) The rise of Skywalker: een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen. Star Wars. Vanaf 18 december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Mees Kees in de wolken

(Vanaf 11 dec) Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd hem te helpen, hij probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan. Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen.

Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden voor het feest begint?