Jordy in de race voor buurtsportcoach.
Jordy in de race voor buurtsportcoach. (Foto: aangeleverd)

Helderse Jordy strijdt om titel Buurtsportcoach

DEN HELDER - Helderse Jordy strijdt voor titel 'Buurtsportcoach van het jaar' Jordy van Kesteren, buurtsportcoach bij Team Sportservice Den Helder, is in de race voor de titel Buurtsportcoach van het jaar. Jordy is genomineerd omdat hij met zijn aanstekelijke enthousiasme al veel kinderen en jongeren in beweging heeft gekregen. Naast Jordy zijn nog twee buurtsportcoaches genomineerd. Er kan tot 12 december worden gestemd.

Valt hij in de prijzen?

De benoeming Buurtsportcoach van het jaar wordt georganiseerd door Wij Buurtsportcoaches, het landelijke netwerk voor alle sport- en beweegprofessionals. Er zijn in totaal maar liefst 73 buurtsportcoaches genomineerd. Daarvan zijn er drie geselecteerd die in aanmerking komen voor de titel Buurtsportcoach van het jaar.

Stimuleringsprijs

Jordy van Kesteren is één van deze drie genomineerden. Aan het winnen van de titel is een stimuleringsprijs verbonden. De winnaar krijgt een geldprijs van 1500 euro. Deze prijs is bedoeld om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en/of opleiding, dat ten goede komt aan het werk als buurtsportcoach. Jordy is trots op zijn nominatie: "Het is natuurlijk hartstikke leuk dat ik genomineerd ben. Maar het is eigenlijk een groot compliment voor heel Team Sportservice Den Helder. Ik doe het samen met mijn collega's! Ook onze partners waar we mee samenwerken, verdienen dit compliment."

Jordy is in Den Helder het uithangbord en visitekaartje

Elke week is Jordy van Kesteren in verschillende wijken te vinden waar hij sport- en beweegactiviteiten uitvoert. Veel kinderen in Den Helder kennen Jordy vanuit dit sportbuurtwerk maar ook vanwege de vele naschoolse activiteiten die Jordy organiseert en zijn betrokkenheid bij beweegactiviteiten op en rond basisscholen. Jordy is in Den Helder het uithangbord en visitekaartje voor de sport- en spelactiviteiten op het Cruyff Court. Jordy is stimulerend en motiverend zonder belerend te zijn. Zo doen kinderen vaker mee aan sport- en beweegactiviteiten in de wijk en leren ze positief en gezond te leven.

Stem ook op Jordy!

Wie ook vindt dat Jordy de titel Buurtsportcoach van het jaar verdient kan via jouw.teamsportservice.nl/denhelder zijn of haar stem achterlaten. Doe dit voor 12 december! Daar kan ook de complete motivatie worden gelezen waarmee Jordy van Kesteren is genomineerd.

Meer informatie

Stemmen kan ook via Facebook van Team Sportservice Den Helder.

Stem ook op Jordy.