Marko Groot.
Marko Groot. (Foto: aangeleverd)

Open huis na verbouwing bij De Keukenzaak

SCHAGEN - Zoals sommigen wellicht al gehoord/gelezen of gezien hebben, is er bij De Keukenzaak de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een geheel nieuwe huisstijl. De keukenwereld is volop in beweging, De Keukenzaak ook!

Begonnen in 2012 als Inbouwtoppers.nl en vervolgens zeven jaar later, inmiddels een begrip geworden in de Noordkop en uitgegroeid naar een prachtige, volwaardige keukenzaak. "Waar zijn wij de laatste tijd zo druk mee bezig geweest? Onze vertrouwde en bekende huisstijl hebben wij kritisch bekeken een aangepast, met als resultaat dat wij een nieuw logo, een nieuwe belettering.. en een compleet nieuwe website hebben. Tevens draait er in de bioscoop Kinepolis Cinemagnus een leuke reclame met meerdere impressies van onze prachtige nieuwe huisstijl!", aldus eigenaar Marko Groot. Maar dat is nog niet alles, ook is de showroom flink onder handen genomen. Marko: "Wij hebben ontzettend veel maar bovenal prachtige nieuwe keukens geplaatst. Tijdens ons jaarlijkse bezoek aan de beurs in Duitsland hebben wij zoveel inspiratie opgedaan en zijn wij aan de slag gegaan om onze klanten alle nieuwe mogelijkheden in keukenland te kunnen tonen. Graag laten wij hen kennis maken met alle noviteiten in onze vernieuwde showroom."

Acties

De Keukenzaak is klaar voor het nieuwe decennium en wil dit met de klanten vieren! "Uiteraard openen wij onze deuren op tweede kerstdag. Iedereen is van harte welkom om inspiratie op te doen. En wie iets te vieren heeft trakteert! Wij hebben een aantal leuke acties om onze 'heropening' te vieren zoals een Franke kookveldafzuiging, deze bieden wij aan voor slechts € 1799,- (normale prijs is € 3099,-). En wie voor 1 februari een nieuwe keuken aanschaft, krijgt een Quooker t.w.v. € 1000,- van ons cadeau! Deze en overige acties zijn geldig tot en met 31 januari 2020, komt u gerust langs om de voorwaarden na te vragen. U bent van harte welkom bij de vernieuwde Keukenzaak!", besluit Marko Groot.

De Keukenzaak is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.30 uur, zaterdag van 10.00-17.00 uur. Tweede kerstdag geopend, 24, 25 december en 1 januari gesloten.

De Keukenzaak Schagen, De Fok 7 Schagen. T 0224-745003. W www.dekeukenzaak.nl