Spionnengeheimen
Spionnengeheimen (Foto: Twentieth Century Fox)

Kinepolis deze week: Spionnengeheimen en Cats

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten.

April, May June

Star Wars: The Rise of Skywalker

Een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

Cats

(Vanaf 21 december) Cats van Universal Pictures en Working Title is een vernieuwende filmbewerking van de wereldberoemde Andrew Lloyd Webber-musical met een sterrencast bestaande uit o.a. James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward. Oscarwinnaar en regisseur Tom Hooper (The King's Speech, Les Misérables, The Danish Girl) maakt gebruik van nieuwe technologie om zijn castleden te transformeren.

Spionnengeheimen

(Vanaf 25 december) Superspion Lance Sterling en Walter zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten deze partners op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen.

Als ze niet leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar!