Paul Beentjes is er klaar voor.
Paul Beentjes is er klaar voor. (Foto: aangeleverd)

Wie volgt Paul Beentjes op als stadsfotograaf?

HEEMSKERK - Voor de tweede keer wordt op dinsdag 26 maart een stadsfotograaf voor Heemskerk gekozen. Er kunnen nog foto's worden aangeleverd. Meedoen is simpel.

De foto's moeten gaan over Heemskerk of haar bewoners.

Lever vijf allermooiste foto's in, waaronder minimaal 1 in zwart wit. Een Foto is vrij en mag overal over gaan. Mail de foto's naar jan.aardenburg@ziggo.nl. via wetransfer. Insturen kan tot zondag 24 maart.

Inzendingen

Het mooie aan deze wedstrijd is dat jong en oud kan meedoen. Iedereen tussen de 16 en 86 jaar kan meedoen zolang je maar over een camera beschikt. Dure apparatuur is niet perse nodig om te kunnen winnen. Foto's gemaakt met een smartphone kunnen net zo bijzonder zijn. De jury kijkt vooral naar de compositie.

De verkiezingsavond begint om 20.30 in Cafe Lokaal. De deuren gaan open om 20.00 uur. De organisatie is in handen van het fotocentrum voor de IJmond: ISOO en wordt gestimuleerd door de Gemeente Heemskerk. De winnaar zal samen met de jury een voor hem of haar geschikt thema bepalen waarna de eis van de jury is om 6 foto's te produceren over het gekozen onderwerp.

Publicatie

Naast in de krant en op de site van isoo.nu zullen de foto's ook geprint in wissellijsten opgehangen worden in het Gemeentehuis van Heemskerk. De winnaar ontvang ook een geldprijs.