Huiswerkbegeleiding

BEVERWIJK - Jongerenwerkteam Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, start op woensdag 6 maart met huiswerkbegeleiding voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. De focus ligt op rekenen/rekenkunde, wiskunde, natuurkunde en economie. Leerlingen worden gedurende een uur begeleid op het gebied van bovengenoemde schoolvakken en sociale vaardigheden, zoals zelfstandig leren en zelfvertrouwen.

Het bijzondere is dat uw kind extra persoonlijke aandacht krijgt, omdat er per keer maximaal vijf leerlingen per begeleider ondersteund worden. ''We geven ze bovendien tips om efficiënt te leren, zodat er genoeg tijd overblijft voor leuke activiteiten. De eerste leerlingen zijn al voor de herfstvakantie begonnen in Buurthuis Wijk aan Duin.

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. De kosten voor de rest van dit schooljaar zijn € 12,- (slechts € 1,- per leerling per uur in de week). Voor meer informatie en/of aanmelding stuur een e-mail naar william@welzijnswb.nl of bel met 0251-300353.