Afbeelding
(Foto: (Pixabay))

Huldiging sportkampioenen

CASTRICUM - Zondag 3 maart worden de sportkampioenen en sportteams 2018 gehuldigd en wordt de sportfoto 2018 bekend gemaakt. Dit gaat plaatsvinden in het clubgebouw van de Rugbyclub Cas RC op wouterland Castricum 105 jdens de live radio uitzending van Radio Castricum 105 SportLive doet verslag van de uireiking tijdens de uitzending van 13.00 tot 17.00. Wethouder sport Ron de Haan zal hierbij aanwezig en daarnaast is iedereen welkom. Het publiek kan ook een leuke prijs winnen met het spel "petje op petje af".

Volgens woordvoerder Harry Poel is het in de diverse categorieën nog erg spannend. Het publiek heeft zijn stem kunnen uitbrengen en daarnaast hebben ook 20 coaches hun stemmen uitgebracht. Op de dag zelf worden er nog gestemd door een aantal Castricumse coryfeeën. Deze stemmen gaat men ok in beeld brengen vertaald naar percentages en zo komt de uiteindelijke winnaar naar boven.

Via de radio Castricum 105 SportLive is het te beluistern in de ether via 105 FM . In Castricum en Bakkum via ziggo digitaal kanaal 916.