Kom je ook werken bij Midgetgolfpark Heemskerk?
Kom je ook werken bij Midgetgolfpark Heemskerk? (Foto: PR)

Midgetgolfpark Heemskerk zoekt enthousiaste vrijwilligers

HEEMSKERK - Medio april gaat Midgetgolfpark Heemskerk aan de Vrijburglaan in Heemskerk weer open. Voor het nieuwe seizoen zoekt stichting SIG met spoed een paar enthousiaste vrijwilligers die het dagelijks beheer van het park willen uitvoeren.

Het lommerrijke midgetgolfpark in Heemskerk is een project van SIG Dagbesteding en stichting ADV, die zich inzet voor kleinschalige, maatschappelijke werkplekken in de regio. Kleine en grotere groepen bezoekers kunnen op de mooie banen een balletje slaan, met tussendoor of na afloop versnaperingen op het terras. Een leuke plek voor kinder- en familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

De SIG zoekt enkele vaste vrijwilligers, die het midgetgolfpark openen en afsluiten en de ontvangst van bezoekers, incl. uitgifte/inname van materialen en catering voor hun rekening nemen. De vrijwilligers zijn tevens verantwoordelijk voor het onderhoud van het park en de banen. Professionals van de SIG zijn beschikbaar voor begeleiding/ondersteuning.

Werkt u graag buiten? En bent u van half april tot half oktober op een of meer vaste dagen/dagdelen (bij voorkeur vrijdags en de weekenden) beschikbaar? Dan bent รบ misschien een van de vrijwilligers van Midgetgolfpark Heemskerk. De SIG biedt een onkostenvergoeding.

Informatie en aanmelding: SIG Dagbesteding, Wilma Bechtold, tel. 0251-23 20 76, e-mail wbechtold@sig.nu of vrijwilligers@sig.nu.

Meer informatie: www.sig.nu (pag. Dagbesteding)