Magische ontmoetingen en spirituele ontdekkingen

CASTRICUM - Op donderdagavond 28 maart, van 19.30 tot 22.00 uur, kun je tijdens een spirituele avond in de bibliotheek in Castricum kijken en luisteren naar een lezing van Bo Baden. Bo zal ons in deze lezing verwonderen, verblijden en verbazen met een openhartig verslag van zijn spirituele zoektocht in het leven.

In zijn lezing zal Bo je op zijn eigen wijze een kijkje in zijn levensloop laten zien en laten ervaren. Het gaat in zijn lezing over gezondheid, humor, poëzie en stilte. Over hoogte- én dieptepunten uit een leven. Over het overwinnen van manische depressie. Over magische ontmoetingen. Over bijzondere (spirituele) ontdekkingen. Over de belofte die hij Ramses Shaffy ooit deed. Over het leven 'als geheel verzorgde reis'.

Wie is Bo Baden?

Bo kijkt terug op een carrière als activist tegen het arbeidsethos, de woningnood en kruisraketten. Bo noemt zichzelf lichtzinnig schrijver-spreker, dichter, spreukenmaker, handoplegger, gezondheidscoach. Hij is de oprichter van St. Amalgaam Vrij Nederland, Netwerk Babybelangen en www.vitamineb12tekort.nl . Deze lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly's Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard

Donderdag 28 maart, aanvang 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduin 1. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@carlyshealth.nl of via 06 - 515 99 293.