Workshop mindful angst en onzekerheid de baas

HEEMSKERK - Ieder mens wordt vroeg of laat in het leven met bepaalde angsten en onzekerheden geconfronteerd. Zodra deze je leven gaan beïnvloeden, is het belangrijk om dze, door eerlijk te kijken naar jezelf, te gaan ombuigen. Om inzicht te krijgen in en bevrijd te worden van de angsten, verzorgen Karin en Robert Gilhuijs zaterdag 6 april op basisschool De Kariboe aan de Rameaustraat een workshop 'Mindful angst de baas'.

Er zijn verschillende vormen van angst: faalangst, fobieën, paniekaanvallen, dwangstoornis, verlatings- en bindingsangst en angst ten gevolge van een traumatische gebeurtenis. De thema's die behandeld worden, zijn: wat is angst; wat doet angst met je; hoe om te gaan met angst; word angst de baas via de ECHT-methode, herstel van de innerlijke verbinding en meditatieoefeningen. De workshop is voor wie met angst te maken heeft en is van 13.00 tot 17.00 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna. Daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Informatie en opgave: www.karoszorg.nl en 0223-522149.