Cursus 'Starten met de iPad'

HEEMSKERK - Maandag 1 april start om 10.00 uur in Cultuurhuis Heemskerk aan het Maerten van Heemskerckplein de uit vier lessen van twee uur bestaande cursus 'Starten met de iPad'.

De andere cursusdagen zijn maandag 8, 15 en 29 april. Omdat de vraag groot is is besloten om dezelfde cursus ook in de openbare bibliotheek in Beverwijk te geven. De bibliotheek is gevestigd aan het Kerkplein. De eerste cursusdag start op dinsdag 2 april om 10.00 uur. De andere cursusdagen zijn daar dinsdag 9, 16 en 30 april.

In deze cursus leren vrijwilligers van SeniorWeb de geinteresseerden hoe de iPad te bedienen. Leer verbinding te maken met netwerken, surfen en e-mailen, downloaden en werken met applicaties (apps), wat deze apps dan zijn en inhouden en meer.

Omdat het een beginnerscursus is, is voorkennis is niet vereist. Neem wel je eigen iPad mee. Kosten: € 30,- voor vier lessen. Inschrijven bij de klantenservice in een vestiging van Bibliotheek IJmond Noord (ma., di., wo. of vr. na 13.00 uur!) of via www.bibliotheekijmondnoord.nl (zie daar de Agenda onder 1 of 2 april).