Gediplomeerde golfprofessionals verzorgen de lessen.
Gediplomeerde golfprofessionals verzorgen de lessen. (Foto: Golfschool Spaarnwoude)

Begin nu met golfen bij Golfschool Spaarnwoude

VELSEN-ZUID - Altijd al eens willen ervaren hoe leuk golfen is? Start dan nu met lessen en neem 5 uur gratis golfles bij Golfschool Spaarnwoude.

Golfschool Spaarnwoude gaat dit jaar van start met een compleet nieuw lesconcept. Beginnende golfers krijgen vijf gratis lessen om kennis te maken met de golfsport om zo daarna wellicht het felbegeerde GVB pasje te halen door middel van de scherpe aanbieding. Daarnaast kunnen zij meteen een GVB-cursus volgen voor het GVB (HCP 54).

Laagdrempelig concept

De missie van het compleet nieuwe lesconcept is de toegankelijkheid van de golfsport te bevorderen door een uniek laagdrempelig concept aan te bieden, gecombineerd met een hoge kwaliteitsstandaard. Het nieuwe concept van Spaarnwoude biedt een ruime variatie aan lesmogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer met duidelijke opleidingstrajecten, gegarandeerde eindresultaten en veel aandacht voor individuele golfwensen. De golfschool staat zeven dagen per week klaar, zowel overdag als 's avonds.

Golfschool Spaarnwoude verzorgt de lesactiviteiten op het prachtige golfcomplex van Golfbaan Spaarnwoude. Golfbaan Spaarnwoude is gelegen in het bijzonder mooie natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Een perfecte oefenaccommodatie die bestaat uit een driving-range, een putting-, chipping en een pitchinggreen met oefenbunker. Deze optimale voorwaarden zorgen voor een leerzame en ontspannen golfervaring.

5 uur gratis golfles

Start nu met een golfcarrière en leer de basisbeginselen van de golfsport tijdens de eendaagse golfcursus. Na de cursus is de cursist in het bezit van baanpermissie waarmee hij of zij de golfsport kan gaan ontdekken in de baan. In 5 uur leren de cursisten alles over putten, chippen, swingen en nog veel meer. De cursus wordt gegeven in groepen van zes tot twaalf personen.

GVB (HCP 54) cursus

Golfschool Spaarnwoude biedt naast de eendaagse golfcursus de mogelijkheid om meteen het GVB (HCP 54) te halen. Deze cursus bestaat uit twee intensieve lesdagen onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals van Spaarnwoude. De cursus bestaat uit theorie- en praktijkles, een theorie-examen, lidmaatschap voor de GVB pas, golfclubs, ballen voor drivingrange en een aantal waardebonnen, te besteden in de shop en op de golfbaan. De deelnemer is na deze cursus in het bezit van baanpermissie en een theoriebewijs. Speel vervolgens samen met iemand die al in bezit is van een GVB een ronde door de baan en haal daarmee de eigen GVB (HCP 54).

Deelname

Totale waarde van het pakket is 390 euro, op vertoon van de advertentie op deze pagina betaalt de cursist slechts 149 euro. Deelnemen aan één van bovenstaande golfcursussen, inschrijven kan via www.golftotaal.com en neem de advertentie mee.

Naast de twee bovenstaande cursussen biedt golfschool Spaarnwoude inlooplessen, masterclasses, privélessen en wintercursussen aan.

Meer informatie is te vinden op www.golftotaal.com en via de telefoon 06-16453303.

De lessen worden gegeven in niet al te grote groepen.