Bikers World in Beverwijk.
Bikers World in Beverwijk. (Foto: PR)

Bikers World, dé motorzaak van de IJmond

HEEMSKERK - Bikers World heeft vorig jaar juli, na 16 jaar op het marlo terrein in Beverwijk te hebben gezeten, een nieuw pand betrokken aan de Lijnbaan in Heemskerk. In dit pand hebben zij meer ruimte en mogelijkheden om hun service en kwaliteit te brengen.

Bij Bikers World kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van de meeste merken motorfietsen. Bikers World verkoopt ook losse onderdelen voor de mensen die graag zelf willen sleutelen. Wilt u hierbij advies, dat is geen probleem. De werkplaats is voorzien van diverse moderne apparatuur zoals een uitleesapparaat en een ultrasoon bad, voor het reinigen van onder andere carberateurs door middel van ultrasone trillingen.

Assortiment

Verder heeft Bikers World een goed gesorteerde winkel op de bovenverdieping. Hier kunt u terecht voor motorkleding, helmen, laarzen en diverse accessoires. Of u nu een mooi weer-rijder bent of dat u dagelijks woon-werk rijdt, voor ieder type rijder heeft Bikers World iets in hun assortiment. Zij leveren ook kleding met Gore-Tex.

Ook voor navigatie- en communicatiesystemen bent u aan het juiste adres. Diverse gerenommeerde merken zijn verkrijgbaar, zoals o.a. de merken Sena, TomTom en Garmin. Desgewenst kan de communicatieset in de helm ingebouwd worden, of de navigatie op de motorfiets gemonteerd en aangesloten worden.

Innovatie

Nieuw is de poetsservice. Voor slechts € 99,- wordt u motorfiets gewassen en gepoetst met professionele middelen. Voor het chroompakket geldt een meerprijs. Bij Bikers World is het team altijd op de hoogte van nieuwe innovaties. Of het nu is op het gebied is van kleding, techniek, olieproducten of banden.

Lijnbaan 21H voor advies en informatie.

'Voor het laatste nieuws like dan onze Facebookpagina'', aldus Bikers World.