Op 1 april lanceert Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons uit Heemskerk een webshop met mogelijkheden die nergens in de regio worden geboden.
Op 1 april lanceert Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons uit Heemskerk een webshop met mogelijkheden die nergens in de regio worden geboden. Foto: aangeleverd

Koelman zet de taartenwereld op zijn K.O.P.

HEEMSKERK - Fototaarten bestellen kan in veel webwinkels. Maar een ambachtelijke taart online ontwerpen bij een echte bakker en deze de volgende dag thuisbezorgd krijgen, dat kon nog niet in de IJmond. Tot nu. Want op 1 april lanceert Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons uit Heemskerk een webshop met mogelijkheden die nergens in de regio worden geboden.

Klik. Ontwerp. Proef. De Fototaart module in de webwinkel van bakker Koelman, is vernieuwend. De klant heeft namelijk veel opties om te personaliseren. Zo kan na het uploaden van de digitale foto, zelf de uitsnede worden bepaald. Maar ook de kleur van de fondant. Verder kan de besteller een tekst invoeren, die de banketbakker met de hand in chocolade op de taart schrijft. Nergens in de regio bieden banketbakkers al deze mogelijkheden.

Assortiment

In de nieuwe online winkel van Koelman staat, naast taarten, het volledige assortiment aan versproducten overzichtelijk gerangschikt. Denk hierbij aan Heemskerkse Ezelsoren en ander gebak, vlaaien, broden & broodjes, snacks, koekjes en chocolade. "Bestellen is supersimpel: kies, klik, betaal, selecteer een datum en bezorgmoment en de voorpret kan beginnen", aldus Sjon Koelman.

De Heemskerkse bakker wil benadrukken dat traditioneel bestellen en bezorgen* mogelijk blijft. "Bestellen kan tijdens onze openingstijden in de winkel, per telefoon of via de mail. Maar dankzij de webwinkel kan het nu 24 uur per dag. En doet u dit voor 16:00, dan is het de volgende dag in huis", belooft hij.

Zakelijk

Speciaal voor ondernemers, organisaties en instellingen maakt de Koelman webwinkel bestellen op rekening mogelijk. Hiervoor is het noodzakelijk om (eenmalig) een bedrijfsaccount aan te maken. Het assortiment binnen de zakelijke module is beperkter, maar niet minder vers. Restaurants kunnen zo bijvoorbeeld iedere dag de gewenste hoeveelheid brood laten bezorgen, bedrijven kunnen hun medewerkers of klanten gemakkelijk trakteren en ook voor een lunch of vergadering kan eenvoudig online besteld worden.

Koelman bezorgt in Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen-Noord, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Assendelft en Akersloot.

www.wimkoelman.nl.