Ambiance IJmond is klaar voor het voorjaar
Ambiance IJmond is klaar voor het voorjaar (Foto: PR)

Klaar voor het voorjaar met Ambiance IJmond

BEVERWIJK - Sinds 1 februari is Markiezenfabriek Noord-Holland aangesloten bij Ambiance. Een nieuwe naam, Ambiance IJmond, maar een vertrouwd adres. Ambiance IJmond is klaar voor de lente. Bent u dat ook?

Bent u al klaar om écht optimaal te kunnen genieten of heeft u nog wensen? Wilt u meer schaduw op uw terras? Een hor voor de tuindeuren of het slaapkamerraam? Of bent u op zoek naar de juiste lichtinval en temperatuur in uw woon- en slaapkamer? Ook na een warme zomerdag. Wees de topdrukte voor en maak nu nog een afspraak.

Het wordt al drukker. Als u nu besteld, heeft u nog niet al te lange levertijden. Nu bedragen de levertijden nog zo'n 4 weken, in het hoogseizoen (van mei tot en met augustus) kan dat oplopen tot wel 9 of 10 weken. Kom daarom nu langs voor een deskundig advies.
Of maak een afspraak en wij komen bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Ambiance IJmond voegt al jaren comfort en sfeer toe aan iedere woonomgeving, zowel binnen als buiten. Van een compleet overdekt terras tot een plekje in de schaduw of sfeervolle raambekleding. Uiteraard volgens de laatste trends en voorzien van moderne bedieningsopties. Zo creëert u in een handomdraai op iedere plek in en om het huis een comfortabel leefklimaat!

Zonwering op de juiste plek draagt niet alleen bij aan klimaatbeheersing maar draagt ook zeker bij aan energiebesparingen in de zomer én in de winter. Frank van Kerkwijk is gecertificeerd adviseur op dit gebied (Smart Solar Shading Advisor). Hij kan u dus alles vertellen over hoe zonwering uw woning helpt verduurzamen.

Beijneslaan 51 Beverwijk. (Zaterdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur) of kijk op www.ambiance.nl/ijmond.