Kom ook langs bij de Suzuki testdagen bij Klok & Thissen.
Kom ook langs bij de Suzuki testdagen bij Klok & Thissen. (Foto: PR )

Suzuki testdagen bij Automobielbedrijf Klok & Thissen

HEEMSKERK - Bij Sef & Jan aan de rijksstraatweg 19 op de autoboulevard te Heemskerk is het met Pasen showtime. In alle Suzuki modellen kan er proef gereden worden van de Suzuki Celerio tot de Suzuki S-Cross, handgeschakeld of automaat het is er allemaal en als uw uitvoering er niet bij staat dan wordt het geregeld. Er is bij Sef & Jan een paasshow waar u van heel veel voordeel kunt genieten op alle modellen. Jan Klok geeft dan ook aan dat ze heel blij zijn exclusief zelfs de Suzuki Jimny die door zijn grote succes wereldwijd met levertijd te maken heeft in de showroom hebben staan.

Sef Thissen verteld dat op alle modellen er een gratis accessoire pakket van € 750,- weg gegeven wordt en de klant kan dan kiezen uit een interieur- of een exterieur pakket. Daarnaast zijn er nog enkele modellen met BPM voordeel, bijvoorbeeld 3 Suzuki Celerio's rijklaar inclusief metaallak, sportvelgen, stootlijsten en nog veel meer voor € 12.500,-.

Maar ook een Suzuki S-Cross 1.4 Exclusive met duizenden euro's voordeel in de kleur zwart metallic. Maar Jan & Sef vinden het heel belangrijk dat een klant een goed gevoel heeft en daar hoort volgens de mannen een proefrit bij, een goede inruilprijs en dus een scherpe aantrekkelijke offerte. Sef zegt dat private lease niet meer weg te denken is en als je dan kijkt wat een auto exact per kilometer kost dan is Suzuki vooral door zijn lage onderhoudskosten heel aantrekkelijk. Suzuki is volgens de consumentenbond het meest betrouwbare automerk en daar zijn Jan & Sef best trots op.

Vooral omdat ook tijdens de paasdagen de Suzuki Jimny niet ontbreekt in de showroom op de autoboulevard te Heemskerk.