De Linfopress.
De Linfopress. Foto: Aangeleverd

Gezellig afslanken bij Syl's Body Studio

HEEMSKERK - Syl's Body Studio is een gezellige, kleinschalige afslank- en/of bewegingsstudio voor dames. Hier komen vrouwen voor beweging in de TFM warmtecabine, Better Belly of de groepsles met de Bellicon trampoline, die lessen zijn geschikt voor elke leeftijd.

Beweging in cabine is erg fijn, ook als je niet hoeft af te vallen

Ook als u niet hoeft af te vallen is beweging in de cabine erg fijn, want een half uur in de cabine staat gelijk aan 1,5 uur sporten door het afterburn effect ( de vetverbranding gaat door in het lichaam ) en met de Better Belly verbetert u ook meteen u conditie. Veel dames hebben de Bellicon groepsles ontdekt, waarbij je alle spieren en cellen in het lichaam gebruikt door te bouncen in een zachte trampoline mat. Wat weer vele voordelen geeft aan bijv: rugklachten, oedeem en bekkenbodemklachten. Dit is dé manier van verbetering voor het lichaam bij deze klachten, zoals vele ( huid- ) artsen en fysiotherapeuten beweren.

Stress vermindert

Verder zijn deze lessen erg fijn om te volgen, doordat het bouncen endorfine aanmaakt wat stress weer vermindert. Daardoor wordt het sporten met een lach in deze studio. Sinds vorig jaar oktober is de Linfopress er bij gekomen in de studio, wat vaak geboekt word door vrouwen die last hebben van oedeem, vocht in de benen, cellulitis of niet goed slapen door stress. Wilt u een kennismakingsbehandeling boeken voor de Linfopress?

Aanbieding

Tot en met 31 mei geldt hier een aanbieding voor. En voor meer informatie kunt u kijken op www.sylsbodystudio.nl.