Er zijn twee bijzondere Klank-Ligconcerten in de regio.
Er zijn twee bijzondere Klank-Ligconcerten in de regio. Foto: Aangeleverd

Klank-ligconcert in 432herz

REGIO - Er zijn twee bijzondere Klank-Ligconcerten in de regio, en wel in de frequentie van de 432herz. Dit is de oude orkeststemming zoals deze ooit was, deze wordt ook wel de oertoon van de natuur genoemd. Deze frequentie wordt ook duidelijk in het hart ervaren, geeft een gevoel van gronding doordat er een gevoel ontstaat van weer thuiskomen IN je lichaam. Uit het hoofd terug naar het hart. Dat is ook de intentie van Pasen.

Kom dit zelf ervaren, ontspannen liggend op je zachte matrasje, onder een slaapzak of deken, in de mooie akoestiek van de Slotkapel Egmond aan den Hoef en/of in de knusse Raphaƫlkapel in Bloemendaal. Beide klankconcerten zijn met Joke Welboren uit Castricum en Thom Olschansky uit Wormerveer, beide jarenlang ervaren soundhealers. De kristallen klankschalen zijn allen in de 432herz geslepen en zijn dus ook verbonden met de chakra's. Klank gaat 4x sneller door water dan door de lucht. dus ook door het lichaam, 75% water. De volle maan van Pasen geeft een extra dimensie, de maan beheerst ook alle wateren op aarde. Een mooi moment om even de stilte op te zoeken in jezelf. Via de helende klanken van klankschalen didgeridoo oceandrums, hapi, shantigong e.a. in combinatie met helende zang. Met lichtceremonie, naamzang en als afsluiting een klankcirkel.

Kinderen ook welkom. Reserveren vanwege de beperkt aantal plaatsen. Entree 20 euro pp incl. ayurvedische thee en versnaperingen op Witte donderdag 18 april 20.15 uur in Slotkapel Egmond aan den Hoef, vrijdag 31 mei 20.00 uur in Raphaƫlkapel Bloemendaal, www.sakagaweea.nl/contact.