Sportieve gezelligheid troef.
Sportieve gezelligheid troef. Foto: Aangeleverd

Sportieve Koningsspelen in Castricum

CASTRICUM - Team Sportservice Kennemerland organiseerde vrijdag 12 april op sportpark Wouterland een fantastische sportdag voor de groepen 7 en 8 van verschillende scholen uit de gemeente Castricum en Uitgeest. Deze dag stond volledig in het teken van de Koningsspelen en werd mede mogelijk gemaakt door diverse sportclubs uit de gemeente Castricum.

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle basisschool leerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Aangezien Team Sportservice ondersteuning en begeleiding biedt met betrekking tot sport en bewegen aan vele scholen en verenigingen zijn de Koningsspelen een perfecte dag om veel leerlingen van het basisonderwijs te trakteren op een sportieve dag.

Tijdens de sportdag werden er verschillende clinics aangeboden door meerdere sportclubs om iedereen te voorzien van een uitdagende sportactiviteit,

Zo werden er voetbalclinics gegeven door trainers van FC Castricum, bootcamp door Club Karakter en sportstudent Stefan, jeu de boules door de Stetters en tieneryoga door Hannah Koelmans van Yoga Castricum. Atletiek vereniging Castricum nam het atletiek gedeelte op zich, handbalvereniging Meervogels '60 ging aan de slag met handbal, hockeyclub MHCC voorzag de leerlingen van hockey clinics en de Castricumse Rugby Club stond met de jong talenten paraat voor de rugby clinics. Elke groep had daarnaast een ronde op het funveld met springkussens en leuke spelen. Het was een prachtige dag met voor ieder wat wils.

Ben je nou benieuwd wat Team Sportservice voor jou kan doen op gebied van een gezonde en vitale levensstijl, neem dan zeker een kijkje op www.teamsportservice.nl/kennemerland .