Kom ook langs!
Kom ook langs! (Foto: PR )

Open dag bij Welzijn Broekpolder

HEEMSKERK - Op vrijdag 10 mei organiseert Welzijn Broekpolder een open dag. De activiteiten vinden plaats op het Gildenplein, bij Gezondheidscentrum Broekpolder en de Hartenkampgroep, tussen 16.00 en 20.00 uur. De organisatie wil met dit initiatief meer naamsbekendheid genereren, contact met wijkbewoners leggen en de band versterken met samenwerkingspartners.

Welzijn Broekpolder streeft naar een goede relatie met de bewoners uit de omgeving en wil hen graag kennis laten maken met het aanbod van activiteiten van samenwerkingspartners zoals het Gezondheidscentrum. Tijdens de open dag krijgen bezoekers een voorproefje van deze activiteiten.

Zo worden er op het Gildenplein vanaf 16.00 uur gezellige spelletjes gespeeld. Er liggen overal herkenbare rode lopers van Gemeente Beverwijk en er staan marktkramen met informatiepunten van o.a.: Gemeente Heemskerk, Het Sociaal Team en Welzijn Broekpolder. Er worden miniworkshops gegeven en in jongerencentrum Inside54 is er voor kinderen van 8 t/m 14 jaar een inloopmiddag. "Loop gezellig binnen, speel een potje tafeltennis, daag je vrienden uit op de Playstation, maak je huiswerk op de computer, trek de knutselkast open of neem een frisje aan de bar."

In Gezondheidscentrum Broekpolder vinden er tussen 16.00 en 20.00 uur diverse activiteiten plaats en kunnen bewoners deelnemen aan workshops. Maak kennis met het Open Atelier, het Haak en Breicafé, de Buurtlunch, Welzijn op Recept, de Buurtkrant, Aan tafel in de Broekpolder, Broekpolder Actief, de Buurtboekenkast en de Taalcarrousel. Om 16.00 uur kunnen kinderen een proefles Kinderyoga volgen, gegeven door Yogadocente Lonneke. En van 18.15 tot 19.00 uur doe je mee met de open Dansmix voor kinderen en volwassenen, verzorgd door Dansschool Loeka Dance eXp.

De Hartekampgroep aan het Steenhouwerskwartier 25 organiseert van 17.00 tot 20.00 uur een leuke en creatieve lentemarkt. Koop unieke cadeauartikelen die door de Hartekampgroep zijn gemaakt. Neem daarbij een kopje verse thee of koffie met een heerlijk gebakje van Taartenmakerij de Springvorm. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen bezoekers deelnemen aan een miniworkshop keramiek.