Afbeelding
(Foto: )

Shop de mooiste Moederdag cadeaus

BEVERWIJK - Juwelier Weijer is al 14 jaar een begrip in Beverwijk en omstreken. Altijd op zoek naar de nieuwste collecties, mooie betaalbare design producten en horloges. Het laatste aan het assortiment toegevoegd is de collectie van Sparkling Jewels. Sparkling Jewels hangers, oorbellen en armband zijn verwisselbaar:

bij Juwelier Weijer!

Je kunt in de sieraden verschillende soorten edelstenen plaatsen. De sieraden zijn dus aan te passen aan je kledingstijl! Ook de andere bekende sieraden merken staan bij Juwelier Weijer overzichtelijk geëtaleerd waaronder Ti Sento, S!LK Jewellery, Swarovski, Blush, de huiscollectie goud en natuurlijk de bekende horlogemerken onder andere Hugo Boss, Seiko, GC Watches en Michael Kors. Stap gerust eens binnen om de fraaie collecties te bewonderen en je te laten adviseren voor de mooiste Moederdag cadeaus ons enthousiaste team staat voor je klaar.Eerst online oriënteren?

Op de website staat het merken overzicht voor fijne inspiratie. Zoek je een afwisselende baan en lijkt het je leuk om ons enthousiaste team te komen versterken? Dan ben je van harte welkom voor een oriënterend gesprek in de winkel!

Juwelier Weijer, Beverhof 29, 1941 EC Beverwijk, www.juwelierweijer.nl.