Doe de Zomercheque bij Ford Dekkerautogroep.
Doe de Zomercheque bij Ford Dekkerautogroep. (Foto: aangeleverd)

Met een gerust gevoel op vakantie; doe de Ford Zomercheck

REGIO - Met de zomervakantie in het verschiet is dit het ideale moment om de auto extra aandacht te geven. Veel Nederlanders gaan in de zomer met de auto op vakantie. Uiteraard staat veiligheid voorop; hierbij is vooraf een goede controle van de auto van groot belang. Bij Ford Dekkerautogroep geniet je daarom van vele voordelen tijdens de Ford Zomercheck.

Doe de Ford Zomercheck bij Ford dealer Dekkerautogroep

Naast de personenauto kan ook de bedrijfswagen worden gecontroleerd tijdens de Ford Zomercheck. Geef tijdens de bouwvak dus ook bedrijfswagens hun welverdiende controle.

Ford Zomercheck

Klanten van Ford dealer Dekkerautogroep zijn welkom om te profiteren van de vele voordelen van de Ford Zomercheck. Voor slechts € 19,95 controleert de Ford dealer een auto op maar liefst zestien vitale punten, waaronder de: Accu;Remmen;Airconditioning;Ruitenwissers;Verlichting;Banden;Koelvloeistof;Andere vitale onderdelen.

Ideale moment

Met de zomervakantie in aantocht is het nu het ideale moment om de auto grondig te laten controleren door de gespecialiseerde Ford dealer. "Mocht tijdens een check een onvolkomenheid worden geconstateerd, dan adviseren wij de klant via Ford Video Check vrijblijvend over de mogelijkheden." Bij de Video Check filmt de monteur wat hij tegenkomt en legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat mogelijke aandachtspunten zijn en wat eraan gedaan kan worden. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument en geeft hij een advies aan de klant.

Ook bij de Zomercheck persoonlijk advies op maat

Als de video klaar is, wordt deze via e-mail met de Ford-rijder gedeeld. Die wordt zo op een volledig transparante manier geïnformeerd over de status van zijn auto en kan daarna wel of niet akkoord gaan met het geadviseerde onderhoud. Bij Ford krijgen klanten dus ook bij de Zomercheck persoonlijk advies. Ze zien precies welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, waarom én wat het gaat kosten. Zo worden er geen reparaties uitgevoerd zonder toestemming van de klant. www.dekkerautogroep.nl 088-1800300