Speelgoedmarkt op het Bakkerspleintje is op 19 juli.
Speelgoedmarkt op het Bakkerspleintje is op 19 juli. (Foto: Aangeleverd)

Speelgoedmarkt Bakkerspleintje

CASTRICUM - Dit jaar mag Speelotheek Castricum voor de zesde keer hun speelgoedmarkt organiseren. De afgelopen jaren was deze op een andere plek in Castricum. Dit jaar zijn ze erg trots en blij dat de speelgoedmarkt gehouden mag worden op het Bakkerspleintje! Wat een handige, centrale en mooie plek in Castricum vinden ze, helemaal handig om de gezelligheid van de vrijdagmarkt op de Dorpsstraat met een speelgoedmarkt te combineren. Vanuit de KidsVakantieCocktail is het idee ontstaan om een speelgoedmarkt te organiseren in de zomervakantie. En elk jaar een groot succes.

Op vrijdag 19 juli van 11.00 – 13.00 uur is de speelgoedmarkt. Ontzettend leuk om langs te komen met uw (klein)kinderen om nog wat speelgoed voor de vakantie te scoren. Of ruim thuis lekker op en kom je speelgoed verkopen. Neem een stoeltje en kleedje mee en je verkoop kan beginnen. Uiteraard handig als een volwassen erbij blijft. Nog meer gezelligheid is er geregeld want de Creatieve Wieven zijn ook aanwezig met hun knutseltafel en kinderen kunnen geschminkt worden door één van de vrijwilligers van de speelotheek.

De speelotheek is op woensdagmiddag 10 juli en zaterdag 13 juli voor het laatst open in verband met de zomersluiting, altijd handig om ander speelgoed mee te nemen op vakantie. In Geesterhage is de speelotheek gevestigd en voor kinderen altijd leuk om ander speelgoed uit te zoeken om mee te spelen. Meer weten over de speelgoedmarkt? Zie www.sotcastricum.nl. Handig om te weten als je wilt verkopen, graag een mail naar info@sotcastricum.nl. Meedoen is gratis.