Appartementencomplex Coral Compostela Beach Golf - Los Cristianos.
Appartementencomplex Coral Compostela Beach Golf - Los Cristianos. (Foto: aangeleverd)

Unieke prijsaanbieding zonnig Tenerife

8-daagse vliegreis vanaf € 399,- p.p.

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden. Op dit vulkanische eiland vinden bezoekers zwarte lavastranden, metershoge vulkanen, prachtige natuur, bruisende steden met historische centra en authentieke Spaanse dorpjes.

Verblijf is in het appartementencomplex Coral Compostela Beach Golf - Los Cristianos. Er is hier genoeg te beleven, met sport, spel en entertainment voor groot en klein.

Inclusief: retourvlucht Amsterdam - Tenerife met TUI fly, luchthavenbelasting en brandstofheffing, transfer van luchthaven naar accommodatie en v.v., Nederlandssprekende reisleiding, 7 overnachtingen in appartementencomplex Coral Compostela Beach Resort o.b.v. logies.

Lezersactie v.a. € 399,- p.p.

Reisperiode: 1 augustus t/m 31 oktober 2019. Deze aanbieding is te boeken t/m 31 juli 2019. De prijs is een vanafprijs p.p. o.b.v. 2 personen per kamer. Ook verblijf o.b.v. logies/ontbijt, halfpension of all-inclusive mogelijk. Ook vertrek vanaf Eindhoven, Groningen en Rotterdam mogelijk. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. De vanaf prijs is beperkt beschikbaar.

Meer informatie/boeken:

www.tui.nl/rodi, bel met TUI 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs in een TUI winkel in de buurt. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden van toepassing.

Het nabijgelegen strand.