ZARQA verkrijgbaar bij Visser Drogisterij Parfumerie.
ZARQA verkrijgbaar bij Visser Drogisterij Parfumerie. Foto: aangeleverd)

ZARQA: jouw huid, jouw balans

REGIO - Verbeterde formules, een nieuw verpakkingsdesign en de introductie van een unieke, premium lijn. ZARQA innoveert, vernieuwt en verbetert. Nog altijd zo mild en natuurlijk mogelijk én met als basis Dode Zeezout en -mineralen, maar vooral werkzamer en verzorgender dan ooit. Laat je verrassen door het vernieuwde ZARQA.

Verkrijgbaar bij Visser Drogisterij Parfumerie

Onze crèmes, reinigers en andere verzorgingsproducten zijn opgebouwd uit een aantal vaste natuurlijke emulgatoren, aangevuld met beschermende, hydraterende, kalmerende en verjongende ingrediënten. En juist naar die ingrediënten deden we de laatste jaren uitgebreid onderzoek. De toevoeging van werkzame stoffen als Tightenyl™ (geeft stevigheid en elasticiteit, gaat verslapping tegen), Pollustop® (hét wapen tegen luchtverontreiniging) en Dunaleilla Salina (absorbeert UV-stralen) maken de ZARQA-formules uniek en bijzonder. In het verbeterde ZARQA-assortiment vind je bovendien twee nieuwe producten: ZARQA Nachtcrème Hydra en Nachtcrème Nutritive, twee voedende, vochtinbrengende crèmes voor de nacht, met onder meer hyaluronzuur en vitamine E.

Magnesium is hét bestanddeel van Dode Zeezout, de basis van ZARQA. Het mineraal zorgt voor een energieke huid, vermindering van tekenen van stress en het stimuleert de huidvernieuwing. Niet voor niets verwerkte ZARQA het bijzondere mineraal – samen met extra geconcentreerd magnesium PCA – in ZARQA Magnesium; een nieuwe luxueuze productlijn bestaande uit een dag- en nachtcrème, shampoo, body butter en een spierolie. De combinatie van magnesiumsoorten zorgt er samen met de andere weldadige ingrediënten voor dat de huid intensief wordt gevoed, beschermd, gehydrateerd en hersteld.

Het oog wil ook wat. En dus zit het ZARQA-assortiment in een nieuw, luxe jasje. Daarnaast is de Magnesium-lijn optimaal beschermd: de premium producten zitten in lucht- en lichtdichte flacons. Zit een crème in een potje? Dan gaat de kwaliteit per opening achteruit doordat er lucht en lucht bijkomt. Bij ZARQA kiezen we bewust voor tubes en flacons. Zo kunnen we de werking van de bijzondere ZARQA-ingrediënten zo lang mogelijk waarborgen – en dat is precies waar het bij ZARQA om draait.

In ZARQA zitten geen ingrediënten die de huid onnodig belasten en alleen stoffen waarvan de werking bewezen is. ZARQA biedt het beste voor jouw huid nu én beschermt haar voor de toekomst. In het ZARQA-assortiment vind je meer dan 35 producten. Allemaal even verzorgend en bijzonder, maar toch stuk voor stuk uniek in werking en beleving. ZARQA is uiterst mild, geschikt voor de meest gevoelige huidtypen en kan door het hele gezin worden gebruikt. Zie ook www.drogisterij-visser.nl